100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Bus 2.0 82PK
Bouwjaar 06.1985 - 10.1989

ABS sensoren RENAULT MASTER I Bus 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MASTER I Bus 2.0

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU WielnavenVW VOLKSWAGEN SpoorstangFORD Remblokken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MASTER I Bus

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Lucas, ABS, Pagid, Bendix, Brembo, Bosch, Zimmermann, Jurid, Rofren en ATE Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.