100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Bestelwagen 2.4 D 71PK
Bouwjaar 07-1983 - 08-1986

ABS sensoren RENAULT MASTER I Bestelwagen 2.4 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MASTER I Bestelwagen 2.4 D

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU WielnavenBUICK RemblokkenSKODA Handremkabels. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MASTER I Bestelwagen past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.