WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 GT 204PK
Bouwjaar 09.2008 - 12.2015

ABS sensoren RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemslangenDODGE StuurkogelsOLDSMOBILE Remcilinders. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 GT past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT LAGUNA Coupé

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.