WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 dCi GT 178PK
Bouwjaar 09.2008 - 12.2015

ABS sensoren RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 dCi GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK FuseekogelsINFINITI HandremkabelsALFA ROMEO Remtrommels. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 dCi GT

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT LAGUNA Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.