WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT GRAND SCÉNIC II 1.6 105PK
Bouwjaar 06.2006 - 11.2008

ABS sensoren RENAULT GRAND SCÉNIC II 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT GRAND SCÉNIC II 1.6

Elke RENAULT GRAND SCÉNIC II heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.