WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE III 2.2 D 114PK
Bouwjaar 11-1997 - 01-2000

ABS sensoren RENAULT ESPACE III 2.2 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT ESPACE III 2.2 D

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT ESPACE III

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.