WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE I 2.2 Quadra 110PK
Bouwjaar 06.1987 - 12.1987

ABS sensoren RENAULT ESPACE I 2.2 Quadra

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT ESPACE I 2.2 Quadra

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT ESPACE I

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.