100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO II 1.0 54PK
Bouwjaar 02-2000 - 05-2001

ABS sensoren RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT CLIO II
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30408
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, rechtsachterzijde, rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
inbouwplaats: achterzijde, rechts
Rem- / rijdynamiek: Voor voertuigen met ESP
lengte: 1720 mm
gewicht : 0,20 kg
58% KORTING
44,77
106,60
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 21

Een defect ABS-sensor herkennen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 1.0 uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.