WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO I Electric 30PK
Bouwjaar 05.1996 - 02.1998

ABS sensoren RENAULT CLIO I Electric

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT CLIO I Electric

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT CLIO I. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemblokkenLDV SpoorstangLANCIA Wielnaven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.