WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO I 1.1 49PK
Bouwjaar 04.1992 - 08.1992

ABS sensoren RENAULT CLIO I 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT CLIO I 1.1

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de RENAULT CLIO I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN WiellagersLOTUS RemschoenenDAF Fuseekogels. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.