100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 4 1.1 45PK
Bouwjaar 02-1978 - 03-1984

ABS sensoren RENAULT 4 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 4 1.1

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 4.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemblokkenVAUXHALL FuseekogelsLAMBORGHINI Remslangen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.