100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II Chamade 1.9 D 92PK
Bouwjaar 05.1992 - 11.1995

ABS sensoren RENAULT 19 II Chamade 1.9 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 19 II Chamade 1.9 D

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 19 II Chamade

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.