100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II Chamade 1.4 78PK
Bouwjaar 10-1994 - 11-1995

ABS sensoren RENAULT 19 II Chamade 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 19 II Chamade 1.4

Wij controleren altijd bij de RENAULT 19 II Chamade dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA ABS sensorenSAAB StabilisatorstangenVAUXHALL Handremkabels.

ABS-sensoren in het wiellager

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.