WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II 1.7 107PK
Bouwjaar 05.1992 - 09.1994

ABS sensoren RENAULT 19 II 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 19 II 1.7

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 19 II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET HandremkabelsPEUGEOT StuurkogelsHYUNDAI Remschijven. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.