WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I 1.8 16V 137PK
Bouwjaar 06.1989 - 04.1992

ABS sensoren RENAULT 19 I 1.8 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 19 I 1.8 16V

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 19 I

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.