WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I 1.7 94PK
Bouwjaar 07.1988 - 04.1992

ABS sensoren RENAULT 19 I 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 19 I 1.7

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 19 I

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC DraagarmenLEXUS RemschoenenPORSCHE Handremkabels. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.