WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 Variable 1.6 4x4 79PK
Bouwjaar 02-1979 - 06-1981

ABS sensoren RENAULT 18 Variable 1.6 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 18 Variable 1.6 4x4

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 18 Variable

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemschoenenDODGE FuseekogelsSSANGYONG Stabilisatorstangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.