100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 Variable 1.6 111PK
Bouwjaar 10-1983 - 09-1986

ABS sensoren RENAULT 18 Variable 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 18 Variable 1.6

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD WielnavenCADILLAC RemcilindersDAEWOO Fuseekogels. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 18 Variable

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.