100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 12 Variable 1.6 68PK
Bouwjaar 08-1970 - 08-1976

ABS sensoren RENAULT 12 Variable 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 12 Variable 1.6

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke RENAULT 12 Variable heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemschijvenJAGUAR DraagarmenJEEP Remschoenen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.