100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 12 Variable 1.6 102PK
Bouwjaar 08-1970 - 08-1976

ABS sensoren RENAULT 12 Variable 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT 12 Variable 1.6

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 12 Variable, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ StuurkogelsFERRARI RemklauwenLAND ROVER Fuseekogels.