WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 11 1.4 58PK
Bouwjaar 07.1986 - 10.1987

ABS sensoren RENAULT 11 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 11 1.4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT 11

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC StabilisatorstangenDAIHATSU WiellagersLAND ROVER Remcilinders. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.