WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER Spyder 3.4 320PK
Bouwjaar 02-2010 - 12-2011

ABS sensoren PORSCHE BOXSTER Spyder 3.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE BOXSTER Spyder 3.4

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE BOXSTER Spyder komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ATE, TRW, Rofren, Pagid, ABS, Bendix, Textar, Bosch, Jurid en Brembo Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.