100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 928 5.0 S 272PK
Bouwjaar 09-1984 - 12-1985

ABS sensoren PORSCHE 928 5.0 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de PORSCHE 928 5.0 S dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE 928

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.