WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Targa 2.3 S 190PK
Bouwjaar 09.1971 - 08.1973

ABS sensoren PORSCHE 911 Targa 2.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE 911 Targa 2.3 S

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB StabilisatorstangenFERRARI WiellagersMITSUBISHI Remcilinders. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE 911 Targa past.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.