100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Targa 3.8 Carrera 4S 355PK
Bouwjaar 07.2006 - 12.2008

ABS sensoren PORSCHE 911 Targa 3.8 Carrera 4S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE 911 Targa 3.8 Carrera 4S

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Rofren, Lucas, Jurid, Zimmermann, Bendix, Brembo, Pagid, Textar, TRW, ABS en ATE Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE 911 Targa past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.