WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Cabriolet 3.8 Carrera S 385PK
Bouwjaar 06.2008 - 12.2011

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet 3.8 Carrera S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE 911 Cabriolet 3.8 Carrera S

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE 911 Cabriolet

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.