WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 3.8 Carrera 4S 385PK
Bouwjaar 06.2008 - 12.2012

ABS sensoren PORSCHE 911 3.8 Carrera 4S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE 911 3.8 Carrera 4S

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE 911

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA HandremkabelsLDV RemschoenenSKODA Draagarmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.