100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 3.6 Carrera 4 345PK
Bouwjaar 06.2008 - 12.2012

ABS sensoren PORSCHE 911 3.6 Carrera 4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemtrommelsINFINITI StabilisatorstangenOLDSMOBILE Fuseekogels. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ABS, Brembo, Textar, ATE, Bosch en Bendix In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE 911 3.6 Carrera 4

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE 911 past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.