WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 3.6 Carrera 345PK
Bouwjaar 06.2008 - 12.2011

ABS sensoren PORSCHE 911 3.6 Carrera

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE 911 3.6 Carrera

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE 911 komen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw PORSCHE

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.