100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan 3.1 178PK
Bouwjaar 08-1999 - 12-2003

ABS sensoren PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan 3.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan 3.1

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij controleren altijd bij de PONTIAC dealer of de onderdelen passen op uw auto.