100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC FIREBIRD 3.8 203PK
Bouwjaar 10.1994 - 12.1997

ABS sensoren PONTIAC FIREBIRD 3.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLOTUSDODGEVAUXHALLJEEP. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw PONTIAC FIREBIRD 3.8 uitlezen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC FIREBIRD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC komen.