WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC BONNEVILLE Sedan 3.8 239PK
Bouwjaar 09.1991 - 09.1999

ABS sensoren PONTIAC BONNEVILLE Sedan 3.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PONTIAC BONNEVILLE Sedan 3.8

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU WielnavenLADA StabilisatorstangenSMART Spoorstang. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw PONTIAC BONNEVILLE Sedan

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PONTIAC past. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.