100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.6 HDi 16V 4x4 90PK
Bouwjaar 04-2012 - tot heden

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.6 HDi 16V 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.6 HDi 16V 4x4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.