100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.8 D 60PK
Bouwjaar 11-1996 - 02-1998

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Bestelwagen (5_, G_) 1.8 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen (5_, G_) 1.8 D uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen (5_, G_). Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Een defect ABS-sensor herkennen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGSKODACHEVROLETDAFDAIHATSU. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.