WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 HDi Vierwielaandrijving 126PK
Bouwjaar 10.2000 - 11.2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (ZCT_) 2.8 HDi Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (ZCT_) 2.8 HDi Vierwielaandrijving uitlezen

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANMGPLYMOUTHDAF.

Een defect ABS-sensor herkennen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (ZCT_) komen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.