100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 TD 122PK
Bouwjaar 12.2001 - 03.2005

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 TD

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE HandremkabelsSSANGYONG WiellagersLINCOLN Remslangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.