100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi 145PK
Bouwjaar 04-2004 - heden

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.