WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi Vierwielaandrijving 126PK
Bouwjaar 10.2000 - 11.2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.8 HDi Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.8 HDi Vierwielaandrijving uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bus (230P), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATDAEWOODAIMLERCITROENCHRYSLERSUBARU. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Gietijzer komt minder veel voor als component.