100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi 126PK
Bouwjaar 10.2000 - 11.2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT BOXER Bus

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemschoenenVAUXHALL RemklauwenIVECO Remcilinders. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.