100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.5 DT 84PK
Bouwjaar 10-1997 - 11-2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus 2.5 DT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bus 2.5 DT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT BOXER Bus

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, ABS, Rofren, TRW en Textar

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.