WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.8 HDi 126PK
Bouwjaar 10.2000 - 11.2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.8 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.8 HDi dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, ATE, Brembo, Jurid, Lucas, Textar, Pagid, Rofren, Bendix en TRW

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.