100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.0 4x4 109PK
Bouwjaar 03-1996 - 09-1998

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.0 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bosch, Textar, ATE, Zimmermann, ABS, Brembo, TRW, Bendix, Rofren en Lucas De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.0 4x4

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.