100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bestelwagen 1.9 DT 4x4 90PK
Bouwjaar 03-1996 - 09-1998

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen 1.9 DT 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen 1.9 DT 4x4

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE WielnavenFIAT StabilisatorstangenSEAT Draagarmen.