100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 SW I 2.0 HDi 140PK
Bouwjaar 11-2010 - 12-2018

ABS sensoren PEUGEOT 508 SW I 2.0 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT StabilisatorstangenBMW WiellagersALFA ROMEO Remblokken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 508 SW I 2.0 HDi

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 508 SW I

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen.