100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 SW I 1.6 THP 156PK
Bouwjaar 11-2010 - 12-2018

ABS sensoren PEUGEOT 508 SW I 1.6 THP

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 508 SW I 1.6 THP

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 508 SW I. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemklauwenFIAT ABS sensorenCITROEN Remschijven. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.