100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 SW I 1.6 HDi 112PK
Bouwjaar 11-2010 - 12-2018

ABS sensoren PEUGEOT 508 SW I 1.6 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 508 SW I 1.6 HDi. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 508 SW I

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemslangenDACIA StabilisatorstangenSEAT Remschijven. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.