100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 I 2.0 HDi 163PK
Bouwjaar 11-2010 - 12-2018

ABS sensoren PEUGEOT 508 I 2.0 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 508 I 2.0 HDi

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 508 I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI SpoorstangSKODA DraagarmenSSANGYONG Handremkabels.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.