100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 I 1.6 THP 156PK
Bouwjaar 11-2010 - 12-2018

ABS sensoren PEUGEOT 508 I 1.6 THP

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemschoenenSSANGYONG ABS sensorenLOTUS Remschijven. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 508 I 1.6 THP

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 508 I

Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.