WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 504 Pick-up 1.8 75PK
Bouwjaar 08.1981 - 10.1986

ABS sensoren PEUGEOT 504 Pick-up 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 504 Pick-up 1.8

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemtrommelsDAIHATSU FuseekogelsISUZU Remblokken.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 504 Pick-up. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.