100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 407 SW 2.0 Bioflex 140PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2010

ABS sensoren PEUGEOT 407 SW 2.0 Bioflex

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 407 SW 2.0 Bioflex

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 407 SW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.